Kredsløbet og impotens

- En af de hyppigste årsager

Kredsløbet er en af de hyppigste årsager til impotens. Det skyldes ofte aldersrelaterede og fysiske ting som åreforkalkning og forhøjet blodtryk. Det rammer mange mænd.

Når problemer med kredsløbet resulterer i impotens, er det fordi, der simpelthen ikke kommer blodgennemstrømning nok til penis, og så kan den ikke blive hård.

Tryk på knappen nedenfor. Udfyld formularen og bliv ringet op af en potensekspert.

Behandling med fokuseret shockwave (ESWT) gør dine blodkar mere fleksible, så de bedre kan udvide sig, så der igen kan komme mere blod til penis, og du kan få dit normale sexliv tilbage. Dt er en smertefri behandling uden bivirkninger.

Tryk på knappen nedenfor og book tid direkte i klinikkens kalender.

Fordele ved behandling med fokuseret shockwave

  • Kan have positiv effekt på dit rejsningsproblem eller Peyronies (i folkemunde “en krummerik”) allerede efter få behandlinger
  • Ingen bivirkninger
  • Videnskabelig dokumenteret effekt
  • Du kan muligvis helt undgå medicinering og operation
Quote Hercules&Co Rejsningsproblemer og impotens

KUNDERNE SIGER

“Jeg har fået bedre sensibilitet og fuld erektion”

– Mand, 69 år

BEHANDLINGER OG PRISER

Kredsløb og impotens er tæt forbundet. Faktisk kan impotens være et af de allerførste symptomer på hjertekarsygdom. Derfor er det også vigtigt, at du for foretaget et sundhedstjek hos egen lægen, inden vi starter behandlingen. Læs mere her.

Når det er sagt kan vaner som for lidt motion, rygning, for meget alkohol og usund kost spille en stor rolle i forhold til dine præstationer i soveværelset.

Hos Hercules&Co er vi klar til at hjælpe dig med at få potensen og dit normale sexliv tilbage. Vi tilbyder både fokuseret shockwave-behandlig mod impotens og forløb til at ændre livsstil med mere motion og bedre kost.

Vil du vide mere? Læs om vores behandlingstilbud og priser via knappen nedenfor. 

Du kan også besøge vores facebook eller instagram. Her får du updates om både rejsningsproblemer og case-fortællinger.

TRYK HER OG UDFYLD FORMULAREN

Bliv ringet op og få en gratis og fortrolig snak med en specialist

Luk