Hercules&Co Behandling af impotens i København - Når rejsningen svigter, går det ud over både mand, kvinde og parforholder

Ud af skammekrogen: Her er meget af det om rejsningsproblemer, du ikke kan google dig til

Helt op til 98 procent af alle mænd oplever på et tidspunkt i deres liv, at rejsningen svigter. Enten enkeltstående tilfælde eller hver gang. Alligevel taler langt de færreste mænd om det, eller om hvorfor problemerne opstår.

Rejsningsproblemer går ud over både dig, din partner og parforholdet. Du kan sagtens bevare nærheden i et parforhold, og få det til at vokse, selv når rejsningen svigter. Og heldigvis er der en masse, du selv kan gøre, hvis du oplever rejsningsproblemer.

Det er kropsterapeut, Tanja Løhndorf enig i. Det har hun bl.a. produceret en podcast om, ”Kan man vokse, når rejsningen falder”.

Podcasten er indspillet og optaget sammen med Per Andersen, klinikejer og behandler hos Hercules&Co. Per behandler mænd med impotens og rejsningsproblemer. Primært med fokuseret shockwave (ESWT). Behandlingen genskaber og styrker blodgennemstrømningen til penis. Det er en effektiv og naturlig måde at løse potensproblemer på – og der er ingen bivirkninger.

Podcasten samler og videregiver vigtig viden om rejsningsproblemer – du får viden, om alt det, du ikke kan google dig til.

Det er lettere at lukke af end at lukke op

Podcasten fokuserer også på de dybere og sværere sider af udfordringen med manglende potens. Den kommer ind på hvilken livsstil, hvilke livsbegivenheder og følelsesmæssige tilstande, der kan påvirke potensen. Derudover kommer podcasten også rundt om, hvad læringspotentialet kan være – både for mænd og for kvinder.

Tanja Løhndorf har selv været i to parforhold, hvor der var problemer med potensen. Hun ved, at rejsningsproblemer oftest skyldes fysiske årsager, men hun mener også, at det er vigtigt at se på de psykiske og følelsesmæssige årsager.

”Første gang vendte jeg det meget indad og tænkte: Er jeg for tyk? Tænder han ikke på mig? Anden gang handlede det mere om det følelsesmæssige. Jeg forsøgte at tale om det og rumme det. Men på grund af mange andre stressfaktorer prioriterede vi ikke nok at komme på den anden side, og jeg endte med at lukke ned for min egen seksualitet”

Citatet rammer kernen i den følelsesmæssige side af problemet, mener Tanja Løhndorf. Ifølge hende er det nemlig langt lettere at lukke ned for seksualiteten, end det er at lukke op for snakken og mærke og forholde sig til de svære følelser.

Det er Per meget enig i.

”Det er vigtigt at tale med sin partner for at få tanker og misforståelser afklaret. For situationen rammer både mand og kvinde, og er et fælles projekt. Oftest kan det ses som en kærlighedserklæring, når manden tør bringe problematikken på banen i forhold til sin partner”, siger han.

Han har selv oplevet at være impotent efter et voldeligt overfald. Det gav ham en følelse af mindreværd og ikke at være god nok. Og sådan oplever han, at mange af de mænd, der kommer i klinikken har det. Læs Pers historie her.

Mange mænd vender det mod dem selv

Mange mænd kommer i al hemmelighed til Hercules&Co. Pers indtryk er, at fordi mændene ikke kender årsagen til problemet, oplever de, at det er dem selv, der er problemet.

Sådan forholder det sig dog sjældent, forklarer han.

Årsager til impotens og rejsningsproblemer er mange og handler i mange tilfælde om mere og andet end dig selv. Det kan skyldes forandringer i kredsløbet grundet åreforkalkning, diabetes eller arvævsdannelse. Det kan også handle om livsstil; motion, alkohol, rygning, arbejdspres og søvnmangel. Rejsningsproblemer kan også opstå som følge af voldsomme livsbegivenheder eller sygdom.

Det vigtigste er, hvis du oplever rejsningsproblemer, at du gør noget ved det. Jo før, jo bedre. For jo større er sandsynligheden for, at du kan genvinde din potens, dit sexliv og din livskvalitet.

Sådan kan vi hjælpe dig

Hos Hercules&Co arbejder vi primært med fokuseret shockwave (ESWT). Behandlingen genskaber og styrker blodgennemstrømningen til penis.

Det er en effektiv og naturlig måde at løse potensproblemer på – og der er ingen bivirkninger. Vi sikrer desuden, at vores behandlingstilbud er så helstøbt, som muligt – gennem indledende samtaler, råd og vejledning både til behandling, øvelser og forbedringer af din hverdag.

På den måde kan du enten få din rejsning og livskvalitet tilbage – helt uden brug af piller og anden medicin. Eller bare få styrket den, så du altid kan have tillid til, at den virker, når den skal.

Klik dig rundt her på vores hjemmeside, og bliv klogere. Og har du spørgsmål skal du endelig ikke tøve med at ringe til os på +45 30 12 46 64.

Fakta #1

Impotens og rejsningsproblemer kan skyldes forandringer i kredsløbet grundet åreforkalkning, diabetes eller arvævsdannelse. Tilstande som kan nedsætte blodomløbet i penis, og det gør at rejsningen ikke er stabil og kan svigte.

Fakta #2

Din livsstil spiller en stor rolle for din rejsning – motion, alkohol, rygning, arbejdspres, søvnmangel eller knas på hjemmefronten, kan give problemer med rejsningen.

Fakta #3

Psykologiske tilstande som frygt, præstationsangst, bange for ikke at være god nok udgør 10-20 % (kilde?) af årsagerne til rejsningsproblemer.

Fakta #4

En undersøgelse foretaget af EUA (European Association of Urology) i 2020 viser, at blandt mænd, der er gift eller i parforhold, er det kun 29% af de adspurgte, der taler med deres partner om rejsningsproblemer.