Der var mere på spil end mit sexliv.

Der var mere på spil end mit sexliv.

Min historie

Jeg hedder Per - jeg levede med rejsningsbesvær i 12 år. Jeg kender den situation du er i, og jeg ved, hvad det gør ved manden i os, når den ikke vil.

 

Jeg havde et aktivt og godt sexliv ind til den dag, hvor den for alvor strejkede. Til trods for at jeg havde levet med en svingende rejsning, jeg ikke havde tillid til og stolede på. Når den svigtede mig, havde jeg alverdens undskyldninger til hvorfor.

 

Jeg brugte 12 år på at finde vejen ud af et liv med rejsningsproblemer, det behøver du ikke. 

 

Det gav mig ideen til Hercules&Co. En klinik, hvor du får styr på din rejsning gennem rådgivning, behandling, øvelser og teknikker. På den måde slipper du for at leve med problemerne i mange år.

Rejsningsbesvær rammer ikke kun mellem benene

På sigt vil en manglende eller svingende rejsning ikke kun ramme dig mellem benene, men lige så hårdt i hjernen og i hjertet. Går du rundt med rejsningsproblemer over en længere periode, kan det gå ud over dit selvbillede. Det kan sætte spor fysisk og mentalt – både i og uden for soveværelset. Selv oplevede jeg efter de første 6 år med rejsningsproblemer at gå rundt som en falleret udgave af mig selv. Den manglende rejsning fratog mig ikke kun mit sexliv, men også min værdighed, energi og mine parforhold. Det er en dyr pris at betale - og jeg var kun i starten af 30’erne.

 

Mød mig i denne film.

En manglende rejsning er en sladrehank

I dag ved jeg, at en manglende rejsning er en sladrehank. Det er et udtryk for at noget ikke er, som det burde være. Sådan var det i mit tilfælde – og jeg ser samme billede i langt de fleste tilfælde hos de tusindvis af mænd, jeg har behandlet hen over årerne. Derfor er det vigtigt, hvis du oplever en svingende eller manglende rejsning at finde ud af hvorfor. Hvis nogen prøver at fortælle dig, at rejsningsproblemer kun sidder mellem benene eller ørerne, kan jeg bare sige – det er langt mere komplekst en det.

 

Jeg kan hjælpe dig med at finde frem til hvorfor og hvordan du løser det, så du igen kan dyrke ubekymret sex.

Min uddannelse

Jeg er uddannet fysioterapeut i 1997 med speciale i bækkenbundsproblematikker, ryg-, nakke- og sportsskader. Jeg har gennem årene videreuddannet mig inden for træning og manuel behandling med mere end 40 kurser.

 

I 2009 påbegyndte jeg en 3-årig NLP coachinguddannelse, som jeg bruger aktivt i mine behandlinger.

 

Herudover er jeg shockwave-specialist.

 

Jeg integrerer min livserfaring og mine uddannelser i kampen for en bedre rejsning.

Min baggrund

Jeg har siden mine unge år altid gerne ville være med til at gøre en forskel. Det var også min motivation for at uddanne mig til fysioterapeut. Jeg havde selv haft utallige skader og oplevede, at det var let for mig at sætte mig ind i mine kunders situation.

 

I dag arbejder jeg primært med rejsningsbesvær. Jeg gør en forskel, fordi jeg ved, hvad det betyder ikke at kunne få den op at stå. Jeg kan sætte mig ind i din situation. Jeg ved, at problematikken bringer mange tanker med sig, og situationen er noget de fleste mænd frygter. Mit liv gennem 12 år med problematikken blev startskuddet til klinikken: Hercules&Co.

 

Sideløbende med klinikken på Østerbro bruger jeg min tid, som behandler og coach på det danske Petanque Landshold.


Fakta om klinikken

Behandlingen foregår på klinikken, Hercules&Co, som ligger i parterren til højre i Gefion-bygningen på Østbanegade 19 på Østerbro. Den smukke bygning hører sammen med tvillingebygningen Gylfe. Begge ejendomme er fredet. Klinikken har herskabslejlighedens klassiske højt til loftet med stuk. Klinikken er ligesom andre klinikker indrettet med et venteværelse og behandlingsrum. Indretningen er hjemmelig med chesterfieldsofa, ægte tæpper og lysekrone.