KONTAKT OS

- Vi vil gerne høre fra dig

Manglende rejsning er ikke et livsvilkår. Vi tilbyder diskret og smertefri behandling af impotens på Østerbro.Du er altid velkommen til at kontakte os, for at høre mere om hvad vi kan tilbyde dig. Vi sidder klar til at høre om dine bekymringer og rådgive ud fra dine behov.

BLIV RINGET OP
og få en gratis og fortrolig snak med en specialist

KONTAKTPERSON

PER ANDERSEN
Indehaver og behandler hos Hercules&Co

Per Andersen er autoriseret fysioterapeut, har stor erfaring med shockwave-behandling og har selv prøvet at være impotent. Derfor arbejder Per med stor personlig indsigt med respekt for dig. Per er desuden certificeret NLP-coach.

Læs historien bag behandling af impotens med shockwave her

KONTAKT OS

– For behandling af impotens på Østerbro

Hercules&Co-Adresse

Vi tilbyder først og fremmest shockwave-behandling til mænd med erektionsproblemer. Vores behandlinger er smertefri og tager typisk omkring 20 minutter. Der skal som regel mellem 5 og 10 behandlinger til før du genvinder din normale rejsning. Til gengæld vil resultatet vær både effektivt og holdbart, så du igen kan nyde dit sexliv – uden brug af piller.

Quote Hercules&Co Rejsningsproblemer og impotens

KUNDERNE SIGER

“Jeg har i en længere periode haft problemer med at gennemføre den intime time fuldt ud med min kone. Efter bare tre behandlinger med fokuseret shockwave-behandling oplevede både min kone og jeg, at det var blevet markant bedre, og vi kunne begge nyde det.”

– Michael 44 år


BLIV RINGET OP

og få en gratis og fortrolig snak med en specialist


Luk

Hercules&Co

Impotens Klinik

Hercules&Co

Impotens Klinik