Hercules&Co-Få den op at stå-Behandling af impotens i København - Cases Rejsningsproblemer? Sådan får du et godt sexliv igen

Problemer med at få den op at stå? Sådan får du et godt sexliv igen

Læsning: 3 minutter

Du er ikke alene, hvis du oplever rejsningsproblemer. Faktisk er det hver anden mand over 40, der har udfordringer med potensen. Og de fleste af os, der i perioder kan opleve problemer med at vedligeholde rejsningen. Med andre ord. Problemer med potensen er altså helt normale.glæde desværre den største. For dem kan sex være smertefuldt eller ligefrem umuligt.

Her får du en række fakta om, hvorfor du ikke kan få den op at stå og nogle gode råd til igen at få sexlivet tilbage. Du har nemlig ret til at være mand. Til at nyde dig selv, din partner og al din maskuline energi, der gør dig til den, du er. Det skal hverken impotens eller rejsningsproblemer stå i vejen for.

En rejsning kræver et godt blodomløb

”Der er meget mere end et godt sexliv på spil, når rejsningsproblemer opstår. Potensproblemet rammer nemlig ikke blot mellem benene. Det rammer lige så hårdt i hjernen og i hjertet”, fortæller Per Andersen.

Han er indehaver af Hercules&Co og har i mange år behandlet impotens og rejsningsproblemer.

”Mange tror, at rejsningsproblemer primært er psykisk relaterede, men for flertallets vedkommende står fysikken for en større andel af problematikken. Og det kan vi gøre noget ved”.

En god rejsning kræver nemlig et godt blodomløb. Der kan være mange forskellige fysiske årsager til, at du ikke kan få den op at stå. Det kan eksempelvis være forhøjet blodtryk eller forkalkning af blodårene, så blodet ikke strømmer ordentligt til.

Fokuseret shockwave-behandling

”Mange rejsningsproblemer kan helt eller delvist afhjælpes med fokuseret shockwave-behandling alene. Det giver liv i blodbanerne og hjælper med at øge blodtilførslen til penis. Og har i øvrigt ingen bivirkninger og gør ikke ondt”, siger Per Andersen.

Læs mere om vores fokuseret shockwave-behandling.

For Per er det vigtigt med en helhedsorienteret tilgang til dig som mand. For rejsningsproblemer går også ud over selvforståelsen og selvværdet. Det gælder både på arbejdet, blandt vennerne og i hverdagen. Og mange ignorerer grunden til at de ikke kan få den op at stå og prøver måske at afhjælpe problemet med Viagra eller anden medicin. Det hjælper dog kun kortvarigt og giver ofte bivirkninger.

”Hos Hercules&Co tror vi på en helhedsorienteret tilgang, der fokuserer på såvel kroppen som kosten, på udseendet såvel som på selvværdet og psyken. Vores diætist giver kostvejledning og råd til din livsstil, vores kosmetolog hjælper dig med udseendet og vores sexolog tilbyder rådgivning om sexlivet”, siger Per Andersen.

Er du blevet nysgerrig, kan du læse meget mere her rundt på vores hjemmeside. Og hvis du vil vide mere eller ønsker en snak med Per Andersen om netop din udfordring – ring til os på +45 30 12 46 64, vi sidder klar ved telefoner alle hverdage mellem 8 og 17.

Luk