Hercules&Co Behandling af impotens i København Manglende morgenrejsning og problemer med impotens

Manglende morgenrejsning: Derfor skal du være opmærksom

Årsagerne til impotens kan være mange

”I første omgang er manglende morgenrejsning en indikation på, at der er noget i kroppen, der ikke er som det skal være. Det kan dreje sig om tilstoppede blodkar eller forsnævringer i blodkarrene, som kræver behandling. Det kan dog også være en indikation på en dårlig livsstil, stress eller diabetes”, fortæller Per Andersen, indehaver af Hercules & Co.

Han har gennem årene mødt mange mænd med manglende morgenrejsning. Det er altså helt normalt at opleve. Det vigtigste er, at du får det tjekket, så du finder frem til, hvorfor den manglende morgenrejsning opstår.

Morgenrejsning opstår helt naturligt hos absolut de fleste mænd. Det sker under den såkaldte drømmesøvn, REM-søvnen, hvor du har et større bevidsthedsniveau end i de andre søvnstadier. I dette søvnstadie frigør hjernen en mindre mængde af signalstoffet noradrenalin.

Det er et stof, som normalt får blodkar til at trække sig sammen, så der ikke opstår erektion. Og når hjernen så frigør mindre af det, jamen så bliver blodgennemstrømningen i hele kroppen automatisk større, og så opstår morgenrejsningen helt naturligt.

Modstoffer til noradrenalinen har i øvrigt også været anvendt til at behandle erektionsproblemer før Viagraens tid. Per Andersen anbefaler dog ikke medicinsk behandling, hvis du er en af dem, der oplever manglende morgenrejsning.


BLIV RINGET OP
og få en gratis og fortrolig snak med en specialist


”Vi tager her på klinikken typisk en samtale hele vejen rundt. For manglende morgenrejsning behøver ikke kun handle om et dårligt kredsløb. Det kan også være andre faktorer, som stress, for meget alkohol eller dårlig kost, der spiller ind. Derfor er det vigtigt at finde frem til, hvor du er i livet netop nu”, siger han.

Skyldes den manglende morgenrejsning et dårligt kredsløb, så er behandlingen helt klar.

”Jeg anbefaler vores shockwave-behandling, som gør, at blodkarrene kan komme til at udvide sig, så der igen kan strømme blod igennem. Det er en effektiv og smertefri behandling, som mange mænd har glæde af.

Luk

Hercules&Co

Impotens Klinik

Hercules&Co

Impotens Klinik