Rejsningsproblemer

Find årsagen til, hvorfor du har rejsningsbesvær

Selvom rejsningsproblemer er helt normale, er det vigtigt, at du finder årsagen til, hvorfor din ikke vil.

Du behøver ikke at fortvivle og føle dig alene med dit problem. Der er masser af muligheder for at genvinde en naturlig rejsning.

Faktisk kommer stort set alle mænd på et eller andet tidspunkt i deres liv til at opleve udfordringen enten enkeltstående, flere gange eller hele tiden.

Der er to elementer, du skal være opmærksom på, når det sker:

 1. hvordan du håndterer det
 2. hvad du gør, hvis det bliver ved at ske

Jeg ved, hvad jeg taler om. Jeg levede med rejsningsproblemer i 12 år. Det er alt for længe at gå. Fordi der rent faktisk kan gøres noget.

At finde årsagen er det allervigtigste

Rejsningsproblemer og impotens kan behandles på mange måder – også naturlige – helt uden brug af piller. Så du igen selv bliver herre over din rejsning.

Det allervigtigste er at finde årsagen eller årsagerne. Fordi det giver dig de bedste forudsætninger for at få tilrettelagt det helt rigtige behandlingsforløb.

Til en start anbefaler jeg altid et sundhedstjek hos egen læge. Det gør jeg, fordi jeg ved, at der både kan være fysiske og psykiske årsager til, at du har problemer med rejsningen.

Jeg ønsker at sikre, at der eksempelvis ikke ligger en af følgende tilstande til grund for din manglende rejsning:

 • forhøjet blodtryk
 • sukkersyge
 • hormonelle forandringer eksempelvis for lavt testosteron
 • åreforkalkning
 • andre hjerte-kar-mæssige udfordringer

Herudover spiller det psykiske også ind, det kunne eksempelvis være:

 • knas i parforholdet, måske ligefrem skilsmisse
 • for meget arbejde og for lidt søvn
 • lavt selvværd
 • depression
 • præstationsangst
 • du har mødt ny og dejlig partner

Jo før, jo bedre

Jeg opfordrer alle mænd med rejsningsbesvær til at komme i gang med at finde årsagen hurtigt. Fordi det giver dig mulighed for at sætte ind og vælge den rette behandling for dig.

Chancerne for et optimalt resultat er større, jo hurtigere du kommer i gang. Så du igen kan dyrke ubekymret sex med din partner.

Du behøver ikke at gå med det i 12 år, som jeg gjorde.

Jeg vidste ikke hvor og af hvem, jeg kunne få hjælp fra. Når jeg endelig havde fundet frem til en, der måske kunne hjælpe mig, var det svært for mig at løfte røret og ringe til en fremmed og sige, at den var gal med understellet.

Du skal vide, at når du kontakter mig, kender jeg barrierne. Derfor vil det være mig, der styrer samtalen og spørger ind til dig.

Jeg tilbyder rådgivning, behandling, øvelser og teknikker.

Mange mænd har succesfuld effekt af et behandlingsforløb i min klinik med fokuseret shockwave. Læs min artikel om: fokuseret shockwave.

Få rådgivning og vejledning

Jeg tilbyder en uforpligtende og fortrolig rådgivning på telefon.

Den varer i ca. 20 minutter. Jeg stiller dig spørgsmål om dine udfordringer/problemer. Dem kan du tale frit og fortroligt om. Jeg har selv levet med ikke at kunne få den op at stå i 12 år. Jeg kender din situation.

Ud fra dine svar finder jeg ud af, om jeg kan hjælpe dig og hvordan.

Kan jeg hjælpe dig, aftaler vi til slut i samtalen, hvornår du møder til en første konsultation i klinikken. Her er der også sat ekstra god til af. 

Sådan booker du

Når du trykker på knappen nedenfor, kommer du ind til min kontaktformular. Det er her, du bestiller de 20 minutter med mig. Du skriver, hvornår det passer dig og så ser jeg, hvordan det kan passe ind i min kalender. Når du har sendt formularen, og jeg har kigget i min kalender, modtager du en sms om et tidspunkt.

Faktum er:

Hver anden mand over 40 år kan opleve rejsningsproblemer. Og helt op til 98 procent erfarer i større eller mindre omfang på et eller andet tidspunkt i deres liv at have rejsningsproblemer.

Rejsningsproblemer kan skyldes flere ting, og der kan ligge både fysiske og psykiske årsager bag problemet. Åreforkalkning, diabetes, forhøjet blodtryk og hormonelle forandringer som for lavt testosteron, men psyken kan også spille ind som knas i parforholdet, stress, lavt selvværd og depression.

Du skal finde årsagen til dit rejsningsproblem.

Forfatteren til artiklen er: Per Andersen

Per Andersen rejsningsbesvær massivt tabu

Jeg hedder Per. Jeg ejer klinikken Hercules&Co. Jeg har også været impotent. Jeg ved, hvor svært og pinligt det kan være at tale om. I dag taler jeg om det hver dag. Jeg ved, hvad der skal til, og det hele starter med en fortrolig samtale. Læs mere om min baggrund, mine uddannelser og meget andet her.