Hercules&Co Stress og rejsningsproblemer

Rejsningsproblemer?

Har du rejsningsproblemer? Hos Hercules&Co giver vi dig en gratis telefonrådgivning med en specialist.

Mange er i øjeblikket hjemme uden at kunne gå på arbejde grundet Corona. Restriktioner gør, at vi ikke ser nær så mange venner og familie. De ekstra timer hjemme giver dig måske tid til at tænke over tilværelsen. Måske får du lyst til at gøre noget ved de ting, du normalt ikke gør noget ved.

”Rejsningsproblemer er helt normale. Faktisk kommer stort set alle mænd på et tidspunkt i deres liv til at opleve det. I øjeblikket har du måske ekstra meget tid til at tænke over det, og måske har du endda tid til gøre noget ved det. Hos os kan du starte med en gratis og afklarende snak med en specialist på telefon. Hvis du også er en af dem, der oplever, at din rejsning svinger”, siger Per Andersen.

Per ejer klinikken Hercules&Co på Østerbro, hvor mænd kan blive hjulpet og behandlet for rejsningsproblemer og impotens.

Gratis telefonrådgivning

Klinikken er ikke lukket ned. Hos er alle behandlere sundhedspersonale, og vi er ikke omfattet af nedlukningen.

”Hos os har vi altid tid til at rådgive. Så det er bare om at booke en gratis telefonisk samtale med en specialist”, fortæller Per.

Du kan booke tid til gratis telefonrådgivning direkte i vores kalender via nedenstående link eller ved at ringe til 30124664.

Vi har telefontid alle hverdage mellem 8 og 17.

Fakta om rejningsproblemer

Hver anden mand over 40 år kan opleve rejsningsproblemer. Og helt op til 98 procent erfarer i større eller mindre omfang på et eller andet tidspunkt i deres liv at have rejsningsproblemer.

Rejsningsproblemer kan skyldes flere ting, og der kan ligge både fysiske og psykiske årsager bag problemet. Åreforkalkning, diabetes, forhøjet blodtryk og hormonelle forandringer som for lavt testosteron er typiske fysiske årsager, mens psykiske som knas i parforholdet, stress, lavt selvværd og depression også kan være årsager.

Er du i tvivl om, hvad årsagen til dine rejsningsproblemer kunne være, anbefaler vi, at du booker tid til en gratis og rådgivende telefonsamtale med en specialist.

Jo før, jo bedre

Per opfordrer mænd med rejsningsproblemer til at komme i gang med behandlingen hurtigt. Chancerne for et optimalt resultat er større, jo hurtigere du kommer i gang. Per er dog opmærksom på barrieren:

”Jeg har stor forståelse for, at det kan være svært at løfte røret og sige til et fremmed menneske, at den er gal med understellet.”

Derfor lægger Per også vægt på at møde mænd med åbenhed, ægthed og ikke mindst diskretion. Det skaber tryghed, som er forudsætningen for et godt samarbejde og et succesfuldt resultat. Per kender alt til dette, da han har selv været impotent.

Den gode nyhed

Rejsningsproblemer og impotens kan behandles med fokuseret shockwave. Så du kan få dit sexliv tilbage, og det kan blive en dejlig oplevelse. Behandlingen foregår ved, at penis udsættes for en række helt ufarlige og meget effektive trykbølger (fokuseret shockwave). Disse trykbølger kan både fjerne kalkdannelser og arvæv, som kan være årsagen til problemer med potensen.

Shockwave-metoden benyttes også med succes af en af landets førende eksperter på området, speciallæge Lars Lund, der er professor ved Odense Universitetshospital.