Behandling af impotens i København - Dick Kaysø blev kureret for impotens med shockwave-behandling - Behandling af impotens i København

Video: Dick Kaysø blev kureret for impotens med shockwave-behandling

De fleste mænd oplever i større eller mindre grad rejsningsproblemer. Det er dog de færreste, som ved, at man kan komme problemer med potensen til livs.Ved hjælp af shockwave-behandling giver man nemlig nyt liv til årene, der pumper blod til penis. Og det giver en stærk rejsning igen. Her kan du se og læse, hvordan skuespiller Dick Kaysø blev kureret for impotens med shockwave-behandling.

I mange år har vi hjulpet mange mænd med at komme sig over rejsningsproblemer. En af dem, er skuespiller Dick Kaysø. Efter en knæoperation for år tilbage blev han nemlig impotent.

”Det er ikke sjovt at være en flot fyr i sin bedste alder og så ikke kunne noget. Jeg blev også mindre udadvendt, for i baghovedet lå hele tiden, at jeg ikke kunne det, jeg gerne ville”, siger han.

Dick Kaysø blev kureret for impotens med shockwave-behandling. En helt bivirkningsfri behandling, som sender lydbølger ind og øger blodgennemstrømningen til penis.

”Efter tre behandlinger mærkede jeg igen liv, og det gjorde min kone også”, fortæller Dick Kaysø.

LÆS OGSÅ: Manglende morgenrejsning: Derfor skal du være opmærksom


BLIV RINGET OP
og få en gratis og fortrolig snak med en specialist


”Det er meget typisk, at mange mænd oplever en markant forbedring af rejsningen allerede efter to til tre behandlinger”, fortæller Per Andersen.

Han er indehaver af Hercules&Co. Og det er Per Andersen, der har udført alle behandlingerne på Dick Kaysø.

”Shockwave-behandling giver nyt liv til årene. Ved behandlingen stimulerer lydbølgerne skabelsen af nye blodkar i svulmelegemerne. Det giver en øget blodgennemstrømning i penis og vil ofte genskabe evnen til at få rejsning”, fortæller han.

Alle behandlingerne er smertefri og tager typisk omkring 20 minutter pr. gang. Der skal almindeligvis mellem 5 og 10 behandlinger til.

Her i videoen kan du se, hvordan Dick Kaysø blev kureret for impotens med shockwave-behandling:

Sådan blev Dick Kaysø kureret for impotens

Luk

Hercules&Co

Impotens Klinik

Hercules&Co

Impotens Klinik