Behandling af impotens i København - Dick Kaysø blev kureret for impotens med shockwave-behandling - Behandling af impotens i København

Dick Kaysø blev kureret for impotens med fokuseret shockwave-behandling

De fleste mænd oplever i større eller mindre grad rejsningsproblemer. Det er dog de færreste, som ved, at man kan komme problemer med potensen til livs. Ved hjælp af behandling med fokuseret shockwave giver man nemlig nyt liv til årene, der pumper blod til penis. Og det giver en stærk rejsning igen.

I mange år har vi hjulpet et hav af mænd med at komme sig over rejsningsproblemer. En af dem, er skuespiller Dick Kaysø. Efter en knæoperation for år tilbage blev han impotent.

”Det er ikke sjovt at være en flot fyr i sin bedste alder og så ikke kunne noget. Jeg blev også mindre udadvendt, for i baghovedet lå hele tiden, at jeg ikke kunne det, jeg gerne ville”, siger han.

Dick Kaysø blev kureret for impotens med fokuseret shockwave. En bivirkningsfri behandling, som sender lydbølger ind og øger blodgennemstrømningen til penis.

”Efter tre behandlinger mærkede jeg igen liv, og det gjorde min kone også”, fortæller Dick Kaysø.

Sådan forbedrer du din rejsning markant

”Det er meget typisk, at mange mænd oplever en markant forbedring af rejsningen allerede efter to til tre behandlinger”, fortæller Per Andersen.

Han er indehaver af Hercules&Co. Og det er Per, der har udført alle behandlingerne på Dick Kaysø.

”Behandling med fokuseret shockwave giver nyt liv til årene. Ved behandlingen stimulerer lydbølgerne skabelsen af nye blodkar i svulmelegemerne. Det giver en øget blodgennemstrømning i penis og vil ofte genskabe evnen til at få rejsning”, fortæller han.

Alle behandlinger er smertefri og tager typisk omkring 20 minutter per gang. Almindeligvis skal der mellem 5 og 10 behandlinger til.

Vi bakkes op af førende eksperter på området bl.a. Lars Lund, speciallæge fra Odense Universitetshospital, som udfører lignende behandlinger.

Læs også: Manglende morgenrejsning: Derfor bør du gøre noget

Her i videoen kan du se, hvordan Dick Kaysø blev kureret for impotens med fokuseret shockwave: