Jeg hjalp Dick Kaysø med at få rejsningen tilbage

Skuespiller Dick Kaysø kontaktede mig og fortalte, at hans bedste ven svigtede ham.Og at han kunne ikke leve med, at den skulle dø før ham.

”Det er ikke sjovt at være en flot fyr i sin bedste alder og så ikke kunne noget. Jeg blev også mindre udadvendt, for i baghovedet lå hele tiden, at jeg ikke kunne det, jeg gerne ville”.

Som alle andre indledte vi behandlingsforløbet med en indledende samtale. Her fandt jeg ud af, at Dick var kandidat til behandling med fokuseret shockwave. Allerede efter bare 4 behandlinger mærkede han liv dernede igen.

Jeg har behandlet mange mænd gennem tiden. Nogle af dem har udtalt sig om behandlingsforløbet og resultaterne her.

Dick hjælper med at nedbryde tabuet

Jeg kan ikke udtrykke, hvor glad og taknemmelig jeg er for, at Dick hele vejen igennem har haft mod på at hjælpe mig med at nedbryde tabuet omkring rejsningsproblemer. Det bedste er at vi sammen fortsætter kampen, så flere og flere finder ud af, at det ikke er hverken flovt eller pinligt at have rejsningsbesvær. For det meste handler det om nogle fysiologiske faktorer, der kan gøres noget ved.

Dick og jeg har været i medierne. Både sammen og hver for sig.

I videoen nedenfor kan du se og høre Dick fortælle, hvordan det var at blive behandlet med fokuseret shockwave af mig.

Forfatteren til artiklen er: Per Andersen

Per Andersen

Jeg hedder Per. Jeg ejer klinikken Hercules&Co. Jeg ved, at min behandling virker. Jeg har prøvet den på mig selv. Jeg ved, hvad der skal til. Det hele starter med en fortrolig samtale. Læs om min baggrund, uddannelser og meget andet her.