Hvad er Shockwave-behandling?

- En non-invasiv behandlingsmulighed

Hos Hercules&Co siger vi nej tak til de små blå piller. Der findes nemlig en langt mere langvarig og holdbar løsning til behandling af rejsningsproblemer. Slip af med impotens med fokuseret shockwave-behandling. En videnskabelig bevist behandlingsform, der giver dig rejsningen og sexlysten tilbage.

Shockwave-behandling og lydbølger er højenergi-lydbølger. Siden 1980 har man med stor succes brugt dem til behandling af forskellige medicinske tilstande, som f.eks. nyresten. I forhold til kirurgi er shockwave-behandling en såkaldt non-invasiv behandlingsmulighed. Det betyder, at lydbølgerne bliver afsendt uden for kroppen og derfra bevæger de sig gennem din hud og ind i penis.

Behandlingen varer 20 minutter og er fuldstændig smertefri. Ofte skal der flere behandlinger til, idet shockwave-behandlingen gør de eksisterende blodkar i penis i stand til at udvide sig og skabe nye små forgreninger, så der igen kan strømme blod til. Og derfor kræver det flere behandlinger.

Fordele ved shockwave-behandling

  • Kan have positiv effekt på dit rejsningsproblem allerede efter få behandlinger
  • Ingen bivirkninger
  • Videnskabelig dokumenteret effekt
  • Du kan muligvis helt undgå medicinering og operation
Quote Hercules&Co Rejsningsproblemer og impotens

KUNDERNE SIGER

“Allerede efter anden behandling oplevede jeg en hårdere erektion og flere morgenrejsninger”

– Mand, 50 år

SLIP AF MED IMPOTENS
- og få den gode rejsning igen

Hver anden mand over 40 år har rejsningsproblemer. Og helt op til 98 procent prøver i større eller mindre omfang at opleve rejsningsproblemer. Med andre ord er det altså helt normalt, og du er langt fra alene om at have det problem.

Der kan ligge både fysiske og psykiske årsager bag rejsningsproblemer og impotens. De fysiske årsager er ofte forbundet med åreforkalkning, diabetes, forhøjet blodtryk og hormonelle forandringer som for lavt testosteron. De psykiske årsager bunder derimod i dit mentale velbefindende og kan skyldes knas i parforholdet, stress, lavt selvværd og depression.

Læs mere om de 6 trin i en god rejsning. Du kan også følge ugens cases på vores Facebookside.


BLIV RINGET OP

og få en gratis og fortrolig snak med en specialist


Luk

Hercules&Co

Impotens Klinik

Hercules&Co

Impotens Klinik