Hvad er Shockwave-behandling?

- En non-invasiv behandlingsmulighed

Hos Hercules&Co siger vi nej tak til potensfremmende midler. Der findes nemlig en langt mere langvarig og holdbar løsning til behandling af rejsningsproblemer og Peyronies (i folkemunde “en krummerik”).

Slip af med impotens med behandling med fokuseret shockwave (ESWT). En videnskabelig bevist behandlingsform, der giver dig rejsningen og sexlysten tilbage.

Behandlingen foregår også i offentligt regi bl.a. på Odense Universitets hospital af speciallæge og professor Lars Lund. Vi ved, at der er lange ventetider på behandlingen i det offentlige. Det er der ikke hos os.

Tryk på knappen nedenfor og book tid direkte i klinikkens kalender.

Behandling med fokuseret shockwave (ESWT) er højenergi-lydbølger. Siden 1980 har man med stor succes brugt dem til behandling af forskellige medicinske tilstande, som f.eks. nyresten. I forhold til kirurgi er behandling med fokuseret shockwave en såkaldt non-invasiv behandlingsmulighed. Det betyder, at lydbølgerne bliver afsendt uden for kroppen, og derfra bevæger de sig gennem din hud og ind i penis.

Behandlingen varer 20 minutter og er fuldstændig smertefri. Ofte skal der flere behandlinger til, idet behandling med fokuseret shockwave gør de eksisterende blodkar i penis i stand til at udvide sig og skabe nye små forgreninger, så der igen kan strømme blod til. Og derfor kræver det flere behandlinger.

Tryk på knappen nedenfor. Udfyld formularen og bliv ringet op af en potensekspert.

Fordele ved behandling med fokuseret shockwave

  • Kan have positiv effekt på dit rejsningsproblem eller på Peyronies (i folkemunde “en krummerik”) allerede efter få behandlinger
  • Ingen bivirkninger
  • Videnskabelig dokumenteret effekt
  • Du kan muligvis helt undgå medicinering og operation
Quote Hercules&Co Rejsningsproblemer og impotens

KUNDERNE SIGER

“Allerede efter anden behandling oplevede jeg en hårdere erektion og flere morgenrejsninger”

– Mand, 50 år

SLIP AF MED IMPOTENS
- og få den gode rejsning igen

Hver anden mand over 40 år har rejsningsproblemer. Og helt op til 98 procent prøver i større eller mindre omfang at opleve rejsningsproblemer. Med andre ord er det altså helt normalt, og du er langt fra alene om at have det problem.

Der kan ligge både fysiske og psykiske årsager bag rejsningsproblemer og impotens. De fysiske årsager er ofte forbundet med åreforkalkning, diabetes, forhøjet blodtryk og hormonelle forandringer som for lavt testosteron. Det kan også skyldes Peyronies (i folkemunde “en krummerik”). De psykiske årsager bunder derimod i dit mentale velbefindende og kan skyldes knas i parforholdet, stress, lavt selvværd og depression.

Læs mere om de 6 byggesten til en stærk rejsning. Du kan også følge alle de cases og andre relevante informationer om rejsningsproblemer, vi deler på facebook eller instagram.

TRYK HER OG UDFYLD FORMULAREN

Bliv ringet op og få en gratis og fortrolig snak med en specialist.

Luk