Inden behandlingen

- Sundhedstjek hos din egen læge

Impotens kan afhjælpes med shockwave, men det er vigtigt, at vi kender din helbredssituation. Inden du kan starte et shockwave-behandlingsforløb hos Hercules&Co, er der brug for, at du får foretaget et sundhedstjek hos din egen læge.

Det beder vi om for at følge protokollerne, som er udarbejdet af læger samt udviklerne af apparatet med fokuseret shockwave (Storz).

Udredningen er vigtig for at få af- eller bekræftet eventuelle bagvedliggende årsager til dine rejsningsproblemer. Således at vi eventuelt kan tage hensyn til det ved din behandling.

Giver resultaterne ikke anledning til yderligere undersøgelser, eller har du fået foretaget et sådan tjek inden for de seneste 3-6 måneder, kan vi starte behandlingen hos os.

Nedenfor er der listet de prøver og undersøgelser, der skal indgå i dit sundhedstjek:

  • Blodtryk
  • Standard blodprøver (inkl. blodsukker, kolesterol, infektionstal, PSA-tal og testosteron)
  • Urinprøve

PRINT SELV

Infobrev til din læge

HVAD BRUGER VI DE FORSKELLIGE SVAR TIL

Resultaterne hjælper os med at give dig den bedst mulige behandling samt råd og vejledning. Du må derfor gerne have svarene klar, når vi mødes eller tales ved.

Det er muligt, at din egen læge stiller spørgsmålstegn ved, hvad vi eksempelvis skal bruge dit PSA-tal til. Det skal vi bruge, fordi vi behandler med shockwave i området omkring prostata. Lydbølgerne øger stofskiftet i dine celler, og derfor har vi brug for at sikre os, at der ikke er belæg for yderligere udredning af prostata før behandlingsstart.

Testosteron-tallet indikerer, om vi skal råde og vejlede i naturlig fremme på dette område. Det vil sige tiltag, som ikke involverer medicinsk behandling.

Giver resultaterne ikke anledning til yderligere undersøgelser, eller har du fået foretaget et sådan tjek inden for de seneste 3-6 måneder, kan vi starte behandlingen.

Se priser på behandling her

Fordele ved shockwave-behandling

  • Kan have positiv effekt på dit rejsningsproblem allerede efter få behandlinger
  • Ingen bivirkninger
  • Videnskabelig dokumenteret effekt
  • Du kan muligvis helt undgå medicinering og operation
Quote Hercules&Co Rejsningsproblemer og impotens

KUNDERNE SIGER

“Jeg har fået bedre sensibilitet og fuld erektion”

– Mand, 69 år

BLIV RINGET OP

og få en gratis og fortrolig snak med en specialist

Luk