Inden behandlingen

- vi anbefaler sundhedstjek hos egen læge

Impotens og Peyronies (i folkemunde “en krummerik”) kan afhjælpes med fokuseret shockwave (ESWT).

Inden et eventuelt behandlingsforløb med fokuseret shockwave er det vigtigt, at vi kender til din helbredssituation. Derfor anbefaler vi, at du får foretaget et sundhedstjek hos din læge.

Udredningen er vigtig for at få af- eller bekræftet eventuelle bagvedliggende årsager til dine rejsningsproblemer. Således at vi eventuelt kan tage hensyn til det ved din behandling.

Giver sundhedstjekket ikke anledning til yderligere undersøgelser, eller har du fået foretaget et sådan inden for de seneste 3-6 måneder, kan du opstarte et behandlingsforløb hos os.

Nedenfor har vi listet de prøver og undersøgelser, der skal indgå i dit sundhedstjek:

  • Blodtryk
  • Standard blodprøver (inkl. blodsukker, kolesterol, infektionstal, PSA-tal og testosteron)
  • Urinprøve

Er du i tvivl, om vi kan hjælpe dig?

Download eller print

Informationsbrev til din læge

HVAD BRUGER VI DE FORSKELLIGE SVAR TIL

Resultaterne hjælper os med at give dig den bedst mulige behandling samt råd og vejledning. Du må derfor gerne have svarene klar, når vi mødes eller tales ved.

Det er muligt, at din egen læge stiller spørgsmålstegn ved, hvad vi eksempelvis skal bruge dit PSA-tal til. Det skal vi bruge, fordi vi behandler med fokuseret shockwave i området omkring prostata. Lydbølgerne øger stofskiftet i dine celler, og derfor har vi brug for at sikre os, at der ikke er belæg for yderligere udredning af prostata før behandlingsstart.

Testosteron-tallet indikerer, om vi skal råde og vejlede i naturlig fremme uden behandling med fokuseret shockwave. Det vil sige tiltag som snarere har fokus på bestemte fødevarer, som øger testosteron-niveauet. Nogle gange kan det være nok.

Giver sundhedstjekket ikke anledning til yderligere undersøgelser, eller har du fået foretaget et sådan inden for de seneste 3-6 måneder, kan du opstarte et behandlingsforløb.

Fordele ved behandling med fokuseret shockwave

  • Kan have positiv effekt på dit rejsningsproblem eller Peyronies (i folkemunde “en krummerik”) allerede efter få behandlinger
  • Ingen bivirkninger
  • Videnskabelig dokumenteret effekt
  • Du kan muligvis helt undgå medicinering og operation
Quote Hercules&Co Rejsningsproblemer og impotens

KUNDERNE SIGER

“Jeg har fået bedre sensibilitet og fuld erektion”

– Mand, 69 år

TRYK HER OG UDFYLD FORMULAREN

Bliv ringet op og få en gratis og fortrolig snak med en specialist.

Luk