MENTAL OG FYSISK SUNDHED

- Den gode rejsning

En god rejsning kræver mere end bare lysten til sex. Den kræver, du tager hånd om hele dig selv. Mental og fysisk sundhed handler om dit velbefindende. Din trivsel. Hvordan du håndterer alle de udfordringer, du møder i livet og dagligdagen. For i nogle perioder kan stress, overbelastninger og andre ting spænde ben for, at du har det godt. Og spænder du ben for din egen trivsel, så spænder du også ofte ben for at opnå rejsning.

EN GOD REJSNING KRÆVER

En god rejsning

1. Fysisk aktivitet
Kredsløbet bliver styrket, og der bliver frigjort testosteron

2. Shockwave-behandling
Genskaber blodgennemstrømningen til penis

3. Sund kost
Tjek på diabetes, overvægt og testosteronniveau

4. Bækkenbundstræning
Sikrer en stærk rejsning

5. Mental træning

6. God søvn

EN SUND LIVSSTIL

At have det godt hænger også sammen med at have et godt helbred. Derfor er den mentale og fysiske sundhed tæt forbundet.

Vaner som for lidt motion, rygning, for meget alkohol og usund kost spiller også en stor rolle. Både på din mentale og fysiske sundhed. Og også på dine præstationer i soveværelset. Det gælder også udfordringer som skilsmisse, chok, stress og andre psykiske overbelastninger.

Hos Hercules&Co er vi klar til at hjælpe dig med at rumme de udfordringer, du møder i dit liv, så du kan rumme dig selv. Vi tilbyder samtaleterapi og forløb til at ændre livsstil med mere motion og bedre kost. Målet er, at du genvinder både selvtillid og en god rejsning!

Quote Hercules&Co Rejsningsproblemer og impotens

ÆGTEPARRET SIGER

Shockwave-behandlingen virker. Vi kan igen dyrke sex helt spontant. Bedst af alt – vores forhold har fået et nyt og helt andet liv, end før.

– Ægtepar i 60’erne

Vil du vide mere? Læs om vores behandlingstilbud og priser via knappen nedenfor.

Fordele ved behandling med fokuseret shockwave

  • Kan have positiv effekt på dit rejsningsproblem eller Peyronies (i folkemunde “en krummerik) allerede efter få behandlinger
  • Ingen bivirkninger
  • Videnskabelig dokumenteret effekt
  • Du kan muligvis helt undgå medicinering og operation

TRYK HER OG UDFYLD FORMULAREN

Bliv ringet op og få en gratis og fortrolig snak med en specialist

Luk