6 BYGGESTEN TIL EN STÆRKERE REJSNING

- det kræver mere end bare lysten til sex.

Det kræver, du tager hånd om hele dig selv. Mental og fysisk sundhed handler om dit velbefindende. Din trivsel. Hvordan du håndterer alle de udfordringer, du møder i livet og dagligdagen. For i nogle perioder kan stress, overbelastninger og andre ting spænde ben for, at du har det godt. Og spænder du ben for din egen trivsel, så spænder du også ofte ben for at opnå rejsning.

Tryk på knappen nedenfor. Udfyld formularen og bliv ringet op af en potensekspert.

6 BYGGESTEN TIL EN STÆRKERE REJSNING

En god rejsning

1. Dyrk din bækkenbund
Knibeøvelser er ikke kun for kvinder. Træning af bækkenbunden er vigtig for din præstation på sengekanten. Hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev. får du en pdf med alle 6 byggesten.

2. Op og stå
Fra du er omkring 30 falder dit testosteron. Hormonet er vigtigt både for din sexlyst og din rejsning. Hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev. får du en pdf med alle 6 byggesten.

3. Tag kontrol over tankerne / Master Your Mind
Rejsningsproblemer rammer mere end bare dit sexliv. Det rammer også selvværdet. Hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev. får du en pdf med alle 6 byggesten.

4. Spis og drik dig (pik)sund
Vidste du, at du kan spise dig (pik)sund? Der er forskellige fødevarer, du let kan indføre i din dagligdag, som både styrker dit blodomløb, din rejsning og ikke mindst dit humør! Hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev. får du en pdf med alle 6 byggesten.

5. Få god og naturlig søvn
Træthed og mangel på søvn går ud over din performance på lagnerne! Hvis ikke du får genopladet batterierne sparrer din krop simpelthen på kræfterne ved at udsætte din rejsning til dine energireserver er opfyldte.Hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev. får du en pdf med alle 6 byggesten.

6. Søg hjælp
Jeg har også været der! Et voldeligt overfald kombineret med den psykiske belastning, der fulgte med, gav mig rejsningsproblemer.
Jeg har genvundet rejsningen, det gav mig ideen til Hercules&Co. Et center for maskulinitet, hvor mænd kan få genskabt deres fysiske og mentale potens. Hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev. får du en pdf med alle 6 byggesten.

VI KAN HJÆLPE DIG

At have det godt hænger også sammen med at have et godt helbred. Derfor er den mentale og fysiske sundhed tæt forbundet.

Vaner som for lidt motion, rygning, for meget alkohol og usund kost spiller også en stor rolle. Både på din mentale og fysiske sundhed. Og også på dine præstationer i soveværelset. Det gælder også udfordringer som skilsmisse, chok, stress og andre psykiske overbelastninger.

Hos Hercules&Co er vi klar til at hjælpe dig med at rumme de udfordringer, du møder i dit liv, så du kan rumme dig selv. Vi tilbyder samtaleterapi og forløb til at ændre livsstil med mere motion og bedre kost. Målet er, at du genvinder både selvtillid og en god rejsning!

Tryk på knappen nedenfor og book tid direkte i klinikkens kalender.

Quote Hercules&Co Rejsningsproblemer og impotens

ÆGTEPARRET SIGER

Shockwave-behandlingen virker. Vi kan igen dyrke sex helt spontant. Bedst af alt – vores forhold har fået et nyt og helt andet liv, end før.

– Ægtepar i 60’erne

Vil du vide mere? Læs om vores behandlingstilbud og priser via knappen nedenfor.

Fordele ved behandling med fokuseret shockwave

  • Kan have positiv effekt på dit rejsningsproblem eller Peyronies (i folkemunde “en krummerik) allerede efter få behandlinger
  • Ingen bivirkninger
  • Videnskabelig dokumenteret effekt
  • Du kan muligvis helt undgå medicinering og operation

TRYK HER OG UDFYLD FORMULAREN

Bliv ringet op og få en gratis og fortrolig snak med en specialist

Luk