Samtale fremmer potensen

- Når rejsningen udebliver

Rejsningsproblemer rammer ikke kun under bæltestedet. Psyken og selvværdet spiller også en stor rolle, når du skal genvinde din mentale og fysiske potens. Samtale, vejledning og rådgivning fremmer potensen. For når sexlivet driller, går det også ud over selvværdet og selvforståelsen. Og ofte starter problemer med potensen et helt andet sted end mellem benene: Problemer i parforholdet, stress, sorg, selvkritik, lavt selvværd eller ligefrem depression kan være medvirkende årsager til at mange mænd i perioder har svært ved at holde gejsten oppe, så at sige.

Når først rejsningen udebliver, bliver mange mænd også hårdt ramt på psyken. Derfor er samtaler ofte en god og nødvendig vej til fuldt ud at genvinde din mentale og fysiske potens.

Vi tager udgangspunkt i dig og din verden, som du oplever den.

Fordele ved shockwave-behandling

  • Kan have positiv effekt på dit rejsningsproblem allerede efter få behandlinger
  • Ingen bivirkninger
  • Videnskabelig dokumenteret effekt
  • Du kan muligvis helt undgå medicinering og operation

VIL DU VIDE MERE

At rejsningen udebliver er mere normalt end de fleste af os går og tror. Hos Hercules&Co er vi klar til at hjælpe dig med at rumme de udfordringer, du møder i dit liv, så du kan rumme dig selv. Vi tilbyder både fokuseret shockwave-behandlig og forløb med samtaleterapi, så du kan genvinde potensen og dit normale sexliv.

Vil du vide mere? Læs om vores behandlingstilbud og priser via knappen nedenfor. Du kan også besøge vores Facebookside og få updates om både rejsningsproblemer og case-fortællinger.

Quote Hercules&Co Rejsningsproblemer og impotens

KUNDERNE SIGER

“Jeg har brugt penisring og turde at smide den helt efter syvende behandling”

– Mand, 57 år


BLIV RINGET OP

og få en gratis og fortrolig snak med en specialist


Luk

Hercules&Co

Impotens Klinik

Hercules&Co

Impotens Klinik