PRAKTISK INFORMATION

- Alt du behøver at vide

Hvordan kommer jeg til klinikken? Er der parkering? Og hvordan med tidsbestilling og afbud? Find svarerne her og sig farvel til impotens og Peyronies!

PARKERING OG TRANSPORT

Du kan parkere lige udenfor vores gadedør, hvis der er plads. Vær opmærksom på, at du er i en grøn parkeringszone, og at der er restriktioner ved alle hjørner også selv om de er runde – kig efter de gule trekanter, som indikerer, hvor du må parkere og som kan redde dig fra en bøde.

Kører du ca. 50 meter længere ned af enten Østbanegade eller Strandboulevarden, kører du ind i den blå parkeringszone, og den er nogle kroner billigere i timen. Vi ligger meget tæt på Østerport station, ca. 500 meter fra hovedindgangen.

Kommer du med tog, er det smartest, at du vælger gangbroen længst væk fra selve stationsbygningen. Når du kommer op på gangbroen, går du til venstre. Herefter kommer du op på Østbanegade, hvor du går til højre. Du finder os ca. 300 meter længere nede af gaden på højre hånd. Vi bor i bygningen, Gefion.

Du kan også vælge at tage Cityringen. Står du af på Østerport, kan du ved gang i almindeligt tempo nå klinikken på ca. 5 minutter. 

Her finder du rejseplanen.

AFBUD

Du kan afmelde din tid op til 24 timer før. Vær opmærksom på, at afmelder du senere end 24 timer før eller møder du ikke op til en aftale, så fakturerer vi dig for den behandling, du har booket.

BETALING OG TILSKUDSMULIGHEDER

Du betaler efter hver behandling. Enten via Mobile Pay 80442 eller kontant.

På nuværende tidspunkt er der ikke mulighed for at få tilskud til shockwave-behandlinger – det gælder både offentlige tilskud og tilskud fra Sygeforsikring Danmark.

BESTILLING AF TID

Her kan du bestille tid til behandling og sige det endelige farvel til impotens, rejsningsproblemer og Peyronies.

Quote Hercules&Co Rejsningsproblemer og impotens

KUNDERNE SIGER

“Jeg oplever mere volumen, og at jeg holder længere under samlejet”

– Mand, 42 år

TRYK HER OG UDFYLD FORMULAREN

Bliv ringet op og få en gratis og fortrolig snak med en specialist

Luk