PRAKTISK INFORMATION

- Alt du behøver at vide

Hvordan kommer jeg til klinikken? Er der parkering? Og hvordan med tidsbestilling og afbud? Find svarerne her og sig farvel til impotens og Peyronies!

PARKERING OG TRANSPORT

Du kan parkere lige udenfor vores gadedør, hvis der er plads. Vær opmærksom på, at du er i en grøn parkeringszone, og at der er restriktioner ved alle hjørner også selv om de er runde – kig efter de gule trekanter, som indikerer, hvor du må parkere og som kan redde dig fra en bøde.

Kører du ca. 50 meter længere ned af enten Østbanegade eller Strandboulevarden, kører du ind i den blå parkeringszone, og den er nogle kroner billigere i timen. Vi ligger meget tæt på Østerport station, ca. 500 meter fra hovedindgangen.

Kommer du med tog, er det smartest, at du vælger gangbroen længst væk fra selve stationsbygningen. Når du kommer op på gangbroen, går du til venstre. Herefter kommer du op på Østbanegade, hvor du går til højre. Du finder os ca. 300 meter længere nede af gaden på højre hånd. Vi bor i bygningen, Gefion.

Du kan også vælge at tage Cityringen. Står du af på Østerport, kan du ved gang i almindeligt tempo nå klinikken på ca. 5 minutter. 

Her finder du rejseplanen.

INDEN BEHANDLINGEN

Det er vigtigt, at vi kender til din helbredssituation, inden du kan opstarte et eventuelt behandlingsforløb med fokuseret shockwave hos os.

Derfor anbefaler vi, at du får foretaget et sundhedstjek hos egen læge.

Find mere information og download samtidig info-brevet til din læge her.

 

BETALING OG TILSKUDSMULIGHEDER

Du betaler efter hver behandling. Enten via Mobile Pay 80442 eller kontant.

På nuværende tidspunkt er der ikke mulighed for at få tilskud til shockwave-behandlinger – det gælder både offentlige tilskud og tilskud fra Sygeforsikring Danmark.

BESTILLING AF TID

Her kan du bestille tid til behandling og sige det endelige farvel til impotens, rejsningsproblemer og Peyronies.

Quote Hercules&Co Rejsningsproblemer og impotens

KUNDERNE SIGER

“Jeg oplever mere volumen, og at jeg holder længere under samlejet”

– Mand, 42 år

AFBUD

Du kan afmelde din tid op til 24 timer før. Vær opmærksom på, at afmelder du senere end 24 timer før eller møder du ikke op til en aftale, så fakturerer vi dig for den behandling, du har booket.

CORONA-INFORMATION

Vi er sundhedspersonale, og derfor har vi i hele corona-perioden haft åbent og behandlet på klinikken.

Som situationen er i skrivende stund (ultimo juli 2021) skal du blot holde afstand, når du møder op og der er andre i klinikken. Du er velkommen til at have en pårørende med.

Mundbind er ikke et krav fra vores side. Hvis det gør dig mere tryg at bære et, gør du naturligvis det.

HVIS DU MÆRKER SYMPTOMER

Bliv hjemme, hvis du er i tvivl, om du er syg. Isolér dig og sørg for at blive testet. Bliv hjemme indtil 48 timer efter, at dine symptomer er helt forsvundet. Sørg for at melde afbud enten på +45 30 12 46 64 eller på info@herculesogco.dk. Husk at gøre det i tide.

HVAD GØR DU, HVIS DU HAR VÆRET I KONTAKT MED NOGEN, SOM ER SMITTET?

Straks du finder ud af det, bør du blive testet. Kan du ikke nå at blive testet og få svar inden din tid hos os, skal du melde afbud. Det kan du gøre enten på +45 30 12 46 64 eller på info@herculesogco.dk. Husk at gøre det i tide.

HAR DU VÆRET UDE AT REJSE?

Har du været udenlands 14 dage før din tid hos os, henstiller vi til, at du lader dig teste ved hjemkomst. Der skal foreligge et negativt svar på din coronatest, inden du kan komme fysisk i klinikken. Dette er for at forebygge smittespredning. Vi opfordrer til, at du altid følger rådene til rejsende, som er på Sundhedsstyrelsens hjemmeside.

Herudover opfordrer vi til, at du løbende også holder dig orienteret på Sundhedsstyrelsens hjemmeside og altid følger Sundhedsstyrelsens anbefalinger. Du kan komme til deres side ved at trykke her.

TRYK HER OG UDFYLD FORMULAREN

Bliv ringet op og få en gratis og fortrolig snak med en specialist

Luk