Peyronies (krummerik) og rejsningsproblemer

- Når penis er skæv

Peyronies er en bindevævssygdom i penis, som forårsager skævhed. Det får den til at krumme – heraf folkenavnet ”en krummerik”. Skævheden, der oftest rammer mænd fra 5o-års alderen, kan variere fra 20 grader og helt op til 120 grader. Oftest skyldes den såkaldte krumning kalkdannelser, knuder, inflammation, nedsat blodcirkulation, hårde bindevævsknuder (godartede) eller arvæv i penis.

Tryk på knappen nedenfor. Udfyld formularen og bliv ringet op af en potensekspert.

Den gode nyhed er, at en krummerik kan behandles, så sex igen kan blive en dejlig oplevelse. Behandlingen foregår ved, at penis udsættes for en række helt ufarlige og meget effektive trykbølger (fokuseret shockwave, ESWT). Disse trykbølger kan både fjerne kalkdannelser og arvæv samt den ømhed, det hos nogle mænd medfører. Resultaterne varierer, og Per Andersen fortæller, at nogle mænd får korrigeret skævheden med op til 50%. Andre oplever, at smerter og ømhed forsvinder helt efter få behandlinger. Shockwave-metoden benyttes også med succes af en af landets førende eksperter på området, speciallæge Lars Lund, der er professor ved Odense Universitetshospital.

Tryk på knappen nedenfor og book tid direkte i klinikkens kalender.

Fakta om Peyronies

 • Opstår hyppigst hos midaldrende og ældre mænd
 • Udvikling af hårde bindevævsområder i hinden omkring penis.
 • Udviklingen står som regel på i 6 til 18 måneder
 • I den akutte fase oplever de fleste smerter i penis ved rejsning
 • I den stabile fase ses en gradvis krumning og smerter kan ophøre
 • Krumning kan varierer fra ganske diskret til mere end 90 grader
 • Det kan påvirke din seksualitet ved manglende lyst, rejsningsproblemer og orgasmens styrke.

Fordele ved behandling med fokuseret shockwave

 • Kan have positiv effekt på dit rejsningsproblem og Peyronies (i folkemunde “en krummerik”) allerede efter få behandlinger
 • Ingen bivirkninger
 • Videnskabelig dokumenteret effekt
 • Du kan muligvis helt undgå medicinering og operation
Quote Hercules&Co Rejsningsproblemer og impotens

KUNDERNE SIGER

“Efter blot to shockwave-behandlinger var alle smerter og hævelsen væk. Det er 6 måneder siden, og der har ikke været antydning af følgevirkninger. Jeg vil klart anbefale Pers shockwave-behandling, hvis du har tendens til en krummerik eller tilsvarende symptomer.”

– Søren 48 år

Behandlinger og priser

Vaner som for lidt motion, rygning, for meget alkohol og usund kost spille en stor rolle i forhold til erektionsproblemer og dermed dine præstationer i soveværelset.

Hos Hercules&Co er vi klar til at hjælpe dig med at få potensen og dit normale sexliv tilbage. Vi tilbyder både fokuseret shockwave-behandling mod impotens og forløb til at ændre livsstil med mere motion og bedre kost.

Vil du vide mere? Læs om vores behandlingstilbud og priser via knappen nedenfor. Du kan også besøge vores facebook eller instagram og få updates om både rejsningsproblemer og case-fortællinger.

TRYK HER OG UDFYLD FORMULAREN

Bliv ringet op og få en gratis og fortrolig snak med en specialist

Luk