DIABETES OG REJSNINGSPROBLEMER

- Sådan hænger det sammen!

Diabetes og rejsningsproblemer hænger sammen. 54 procent af alle mænd med diabetes oplever nemlig, at en følgevirkning til sukkersygen bliver problemer med potensen. Det er helt almindeligt. Derfor er det også ekstra vigtigt som diabetiker at passe både kostvaner, motion og det mentale helbred. For gør man ikke det kan rejsningsproblemer hurtigt blive en kedelig følgesvend.

Tryk på knappen nedenfor. Udfyld formularen og bliv ringet op af en potensekspert.

Desværre ses rejsningsproblemer som et tabubelagt emne, og mange mænd oplever at det kan føles svært at få hjælp. Både i forhold til at finde behandling men også til at forstå koblingen mellem impotens og diabetes.

Da diabetes og rejsningsproblemer hænger så tæt sammen, kan vi hjælpe med en helhedsorienteret tilgang til dine problemer både ved samtale, behandling med fokuseret shockwave (ESWT) og vejledning.

Læs mere om årsager til rejsningsproblemer her.

Tryk på knappen nedenfor og book tid direkte i klinikkens kalender.

Fordele ved behandling med fokuseret shockwave

  • Kan have positiv effekt på dit rejsningsproblem eller Peyronies (i folkemunde “en krummerik”) allerede efter få behandlinger
  • Ingen bivirkninger
  • Videnskabelig dokumenteret effekt
  • Du kan muligvis helt undgå medicinering og operation
Quote Hercules&Co Rejsningsproblemer og impotens

KUNDERNE SIGER

“Jeg oplever at have tiltro til min erektion”

– Mand, 63 år

BEHANDLINGER OG PRISER

Rejsningsproblemer og impotens er langt mere almindelige og udbredt end, vi normalt er klar over. Rent fysisk skyldes potensproblemet oftest, at der ikke bliver tilført nok blod til penis, som dermed ikke kan svulme op og blive hård. Hos Hercules&Co har vi gode erfaringer med shockwave-behandling – gerne i kombination med en god portion rådgivning og vejledning.

Vil du vide mere? Læs om vores behandlingstilbud og priser via knappen nedenfor.

TRYK HER OG UDFYLD FORMULAREN

Bliv ringet op og få en gratis og fortrolig snak med en specialist

Luk