REJSNINGSPROBLEMER OG HISTORIEN BAG

- Har du spist piller?

Quote Hercules&Co Rejsningsproblemer og impotens

PERSONLIG FORTÆLLING

“Vil du have, at jeg skal tage medicin resten af mit liv for at få mit sexliv til at fungere?”

— Per Andersen,
Indehaver og behandler hos Hercules&Co

Sådan var min reaktion, da jeg for en del år siden fik løsningen på mine rejsningsproblemer serveret af min læge.

Et voldeligt overfald kombineret med den psykiske belastning, der fulgte med, havde givet mig rejsningsproblemer. Min læge udskrev de kendte små blå piller mod impotens og fortalte mig, at dem skulle jeg bruge fremover og lære at leve med de mange små og store bivirkninger. Det var ikke en besked, jeg blev begejstret for.

Jeg er autoriseret fysioterapeut, har god erfaring med behandling med fokuseret shockwave (ESWT) af bl.a. sene- og muskelskader. Jeg fandt ud af, at lydbølgerne også kan bruges til at stimulere karrene omkring penis og øge blodtilførslen til svulmelegemerne, så det atter blev muligt at få og opretholde rejsning. Helt uden bivirkninger.

Tryk på knappen nedenfor og book tid direkte i klinikkens kalender.

Fordele ved behandling med fokuseret shockwave

  • Kan have positiv effekt på dit rejsningsproblem eller Peyronies (i folkemunde “en krummerik”) allerede efter få behandlinger
  • Ingen bivirkninger
  • Videnskabelig dokumenteret effekt
  • Du kan muligvis helt undgå medicinering og operation

MERE END ÉN ÅRSAG

Jeg blev bevidst om, at rejsningsproblemer sjældent skyldes én årsag, og derfor begyndte jeg at skrue på flere forskellige knapper for at opnå et mere holdbart resultat. Rejsningsproblemer er nemlig oftest mere end et fysisk problem.

Psyken, selvværdet, kosten og livsstilen spiller også ind. Så skulle jeg finde en mere langvarig og holdbar løsning til behandling af mine rejsningsproblemer, skulle jeg kigge efter en mere helhedsorienteret tilgang hertil.

Det gav mig ideen til Hercules&Co. Et center for maskulinitet, hvor mænd kan få genskabt deres fysiske og mentale potens ved at kombinere fysioterapeutisk shockwave-behandling med samtale, vejledning og rådgivning.

Tryk på knappen nedenfor. Udfyld formularen og bliv ringet op af en potensekspert.

HELHEDSORIENTERET TILGANG

Hos Hercules & Co insisterer vi på at gå bag om symptombehandlingen og de medicinske genveje. Vi tror på en helhedsorienteret tilgang, der fokuserer på såvel kroppen som selvværdet og psyken. Og hos os går vi altid efter at afdække de bagvedliggende årsager til eventuelle rejsningsproblemer og impotens.

Centralt i behandlingen står vores smertefri shockwave-behandling, som vi supplerer med samtale, rådgivning og vejledning. Det giver dig de bedste muligheder få at blive dig selv igen og til at strutte af stolthed, styrke og livskraft. Sig farvel til piller mod impotens – og goddag til både rejsning og det gode sexliv.

Vil du vide mere? Læs om vores behandlingstilbud og priser via knappen nedenfor. 

Du kan også besøge vores facebook eller instagram. Her får du updates om både rejsningsproblemer og case-fortællinger.

TRYK HER OG UDFYLD FORMULAREN

Bliv ringet op og få en gratis og fortrolig snak med en specialist

Luk