Hercules&Co Behandling af impotens i København - Cases Rejsningsproblemer? Sådan får du et godt sexliv igen

Rejsningsproblemer? Sådan får du et godt sexliv igen

Du er ikke alene, hvis du oplever rejsningsproblemer.

Faktisk er det hver anden mand over 40, der har udfordringer med potensen. Og de fleste af os, der i perioder kan opleve problemer med at vedligeholde rejsningen. Med andre ord. Problemer med potensen er altså helt normale.

Her får du en række fakta om rejsningsproblemer og nogle gode råd til igen at få sexlivet tilbage.

Du har nemlig ret til at være mand. Til at nyde dig selv, din partner og al din maskuline energi, der gør dig til den, du er. Det skal hverken impotens eller rejsningsproblemer stå i vejen for.

Der er meget mere end et godt sexliv på spil

”Der er meget mere end et godt sexliv på spil, når rejsningsproblemer opstår. Potensproblemet rammer nemlig ikke blot mellem benene. Det rammer lige så hårdt i hjernen og i hjertet”, fortæller Per Andersen.

Han er indehaver af Hercules&Co og har i mange år behandlet impotens og rejsningsproblemer.

”Mange tror, at rejsningsproblemer primært er psykisk relaterede, men for flertallets vedkommende står fysikken for en større andel af problematikken. Og det kan vi gøre noget ved”, fortæller Per Andersen.

En god rejsning kræver nemlig et godt blodomløb. Der kan være mange forskellige fysiske årsager til, at rejsningen driller. Det kan eksempelvis være forhøjet blodtryk eller forkalkning af blodårene, så blodet ikke strømmer ordentligt til.

Shockwave-behandling

”Mange rejsningsproblemer kan helt eller delvist afhjælpes med shockwave-behandling alene. Det giver liv i blodbanerne og hjælper med at øge blodtilførslen til penis. Og har i øvrigt ingen bivirkninger og gør ikke ondt”, siger Per Andersen.

For Per er det vigtigt med en helhedsorienteret tilgang til dig som mand. For rejsningsproblemer går også ud over selvforståelsen og selvværdet. Det gælder både på arbejdet, blandt vennerne og i hverdagen. Og mange ignorerer problemet, prøver måske med Viagra eller anden medicin. Det hjælper dog kun kortvarigt og giver ofte bivirkninger.

”Hos Hercules&Co tror vi på en helhedsorienteret tilgang, der fokuserer på såvel kroppen som kosten, på udseendet såvel som på selvværdet og psyken. Vores diætist giver kostvejledning og råd til din livsstil, vores kosmetolog hjælper dig med udseendet og vores sexolog tilbyder rådgivning om sexlivet”, siger Per Andersen.

Er du blevet nysgerrig, kan du læse meget mere her rundt på vores hjemmeside. Og hvis du vil vide mere eller ønsker en snak med Per Andersen om netop din udfordring – ring til os på 30 12 46 64, vi sidder klar ved telefoner alle hverdage mellem 8 og 17.

Luk

Hercules&Co

Impotens Klinik

Hercules&Co

Impotens Klinik