Behandling af impotens i København

Behandling af impotens: Vi glæder os til at åbne igen

Her har vi samlet alle informationer om, hvordan vi genåbner og tager hensyn til både dig og os i klinikken. Og pssst. Vi følger alle myndighedernes forholdsregler, så du trygt kan booke en tid til behandling af impotens.

Har coronapausen og masser af tid hjemme fået dig til at tænke over, det måske er tid til at gøre noget ved rejsningsproblemer? Så kan du nu igen trygt booke en tid til behandling af impotens eller rejsningsproblemer hos os.

Vi er så glade for at være i gang igen, og vi følger selvfølgelig alle myndighedernes forholdsregler i klinikken på Østerbro.

Det betyder i praksis, at der vil være håndsprit til både dig og os, som vi flittigt bruger. Og så holder vi lidt mere afstand til dig i klinikken, end vi normalt gør. Derudover bruger vi engangspapir til afdækning. Håndklæder bruger vi kun én gang. Og de bliver alle kogevasket ved 90 grader efterfølgende. Alle magasiner og aviser er fjernet fra klinikken.


BLIV RINGET OP
og få en gratis og fortrolig snak med en specialist


Vi beder dig om at komme til tiden. Skulle du alligevel være i god tid, så beder vi dig vente udenfor, til det bliver din tur. Så kan vi nemlig sikre, at der kun er en i klinikken ad gangen, ligesom vi kan sikre en grundig rengøring af alt efter hver eneste behandling af impotens.

Hvis vi som personale oplever de mindste symptomer, så går vi ikke på arbejde. På samme måde beder vi dig om at blive hjemme, hvis du oplever det mindste. Vi skal nok finde en ny tid til dig hurtigst muligt.

Vi glæder os meget til at se dig. Du kan enten booke tid til at blive ringet op her på hjemmesiden eller ved at ringe på telefon 30124664. Vi ses.

Luk

Hercules&Co

Impotens Klinik

Hercules&Co

Impotens Klinik