Stress og rejsningsproblemer

- Rammer mænd i alle aldre

Stress og rejsningsproblemer er meget normale for mænd i alle aldre. For er der noget, der fylder. Noget, vi tænker over, og som vi ikke er i balance med i vores hoved, så rammer det også mellem benene.

Tryk på knappen nedenfor. Udfyld formularen og bliv ringet op af en potensekspert.

Ofte bliver mange mænd bange, når de finder ud af, at stress og rejsningsproblemer hænger sammen, men det er der ingen grund til.

Typisk vil dine problemer vise sig ved, at du ikke får den rejsning, du normalt gør. Eller at rejsningen simpelthen udebliver. Vi begynder med en samtale for at afdække, hvor du er i dit liv. Sådan begynder alle forløb hos os. Og ofte vil samtaler og behandling hos os kunne afhjælpe dine problemer med stress og rejsningsproblemer.

Tryk på knappen nedenfor og book tid direkte i klinikkens kalender.

Fordele ved behandling med fokuseret shockwave

  • Kan have positiv effekt på dit rejsningsproblem eller Peyronies (i folkemunde “en krummerik”) allerede efter få behandlinger
  • Ingen bivirkninger
  • Videnskabelig dokumenteret effekt
  • Du kan muligvis helt undgå medicinering og operation
Quote Hercules&Co Rejsningsproblemer og impotens

KUNDERNE SIGER

“Jeg oplever mere volumen, og at jeg holder længere under samlejet.”

– Mand, 42 år

BEHANDLINGER OG PRISER

At rejsningen udebliver er mere normalt end de fleste af os går og tror. Hos Hercules&Co er vi klar til at hjælpe dig med at rumme de udfordringer, du møder i dit liv, så du kan rumme dig selv. Vi tilbyder både fokuseret shockwave-behandling (EWST) og forløb med samtaleterapi, så du kan genvinde potensen og dit normale sexliv.

Vil du vide mere? Læs om vores behandlingstilbud og priser via knappen nedenfor. Du kan også besøge vores facebook eller instagram. Her får du updates om både rejsningsproblemer og case-fortællinger.

TRYK HER OG UDFYLD FORMULAREN

Bliv ringet op og få en gratis og fortrolig snak med en specialist

Luk