Testosteron og impotens

- Når hormonerne forandres

Allerede i 30’erne begynder den naturlige dannelse af testosteron i kroppen at falde hos mænd. På sigt medfører det, man lettere danner fedt , får sværere ved at danne muskelmasse, og sexlysten bliver nedsat. Og hos mænd med type 2-diabetes begynder den proces tidligere. Testosteron og impotens kan altså hænge sammen.

Tryk på knappen nedenfor. Udfyld formularen og bliv ringet op af en potensekspert.

Forandringerne kan du ikke undgå. De er en helt naturlig del af det at blive ældre, som mand. Meget kan du imødekomme med sund kost og motion. Men specielt for dig, der er over 50, er det vigtigt en gang i mellem at få målt dit niveau af testosteron i kroppen. Det gør du via en blodprøve, som din læge kan bestille. Sørg for at få taget prøven om morgenen, da testosteronniveauet kan svinge i løbet af dagen.

De hormonelle forandringer og manglende testosteron kan være skyld i impotens. Det ved vi alt om. Sammen afklarer vi, hvordan vi hjælper dig til et godt sexliv igen.

Tryk på knappen nedenfor og book tid direkte i klinikkens kalender.

Fordele ved behandling med fokuseret shockwave

  • Kan have positiv effekt på dit rejsningsproblem eller Peyronies (i folkemunde “en krummerik”) allerede efter få behandlinger
  • Ingen bivirkninger
  • Videnskabelig dokumenteret effekt
  • Du kan muligvis helt undgå medicinering og operation
Quote Hercules&Co Rejsningsproblemer og impotens

HUSTRUEN SIGER

“Min mand lægger op til mig igen. Ligesom i de gode gamle dage. Din behandling har fået os tilbage på sporet. Det er vi lykkelige for.”

– Anne 58 år

BEHANDLINGER OG PRISER

Vaner som for lidt motion, rygning, for meget alkohol og usund kost spille en stor rolle i forhold til erektionsproblemer og dermed dine præstationer i soveværelset.

Hos Hercules&Co er vi klar til at hjælpe dig med at få potensen og dit normale sexliv tilbage. Vi tilbyder både fokuseret shockwave-behandling (ESWT) mod impotens og forløb til at ændre livsstil med mere motion og bedre kost.

Vil du vide mere? Læs om vores behandlingstilbud og priser via knappen nedenfor.

Du kan også besøge vores facebook eller instagram. Her får du updates om både rejsningsproblemer og case-fortællinger.

TRYK HER OG UDFYLD FORMULAREN

Bliv ringet op og få en gratis og fortrolig snak med en specialist

Luk