Testosteron og impotens

- Når hormonerne forandres

Har du erektionsproblemer? Allerede i 30’erne begynder den naturlige dannelse af testosteron i kroppen at falde hos mænd. På sigt medfører det, man lettere danner fedt, får sværere ved at danne muskelmasse. Og sexlysten bliver nedsat. Og hos mænd med diabetes-2 begynder den proces i højere grad. Testosteron og impotens kan altså hænge sammen.

Forandringerne kan man ikke undgå. De er en helt naturlig del af det at blive ældre som mand. Meget kan man imødekomme med sund kost og motion. Men specielt for dig, der er over 50, er det vigtigt en gang i mellem at få målt dit niveau af testosteron i kroppen hos lægen, for det kan også gå ud over din rejsning.

Det ved vi alt om her hos os. Og er de hormonelle forandringer og manglende testosteron skyld i impotens, så afklarer vi sammen, hvordan vi hjælper dig til et godt sexliv igen.

Fordele ved shockwave-behandling

  • Kan have positiv effekt på dit rejsningsproblem allerede efter få behandlinger
  • Ingen bivirkninger
  • Videnskabelig dokumenteret effekt
  • Du kan muligvis helt undgå medicinering og operation
Quote Hercules&Co Rejsningsproblemer og impotens

HUSTRUEN SIGER

“Min mand lægger op til mig igen. Ligesom i de gode gamle dage. Din behandling har fået os tilbage på sporet. Det er vi lykkelige for.”

– Anne 58 år

BEHANDLINGER OG PRISER

Vaner som for lidt motion, rygning, for meget alkohol og usund kost spille en stor rolle i forhold til erektionsproblemer og dermed dine præstationer i soveværelset.

Hos Hercules&Co er vi klar til at hjælpe dig med at få potensen og dit normale sexliv tilbage. Vi tilbyder både fokuseret shockwave-behandling mod impotens og forløb til at ændre livsstil med mere motion og bedre kost.

Vil du vide mere? Læs om vores behandlingstilbud og priser via knappen nedenfor. Du kan også besøge vores facebookside og få updates om både rejsningsproblemer og case-fortællinger.

BLIV RINGET OP

og få en gratis og fortrolig snak med en specialist

Luk