FAQ

- Spørgsmål og svar

Hvordan foregår behandlingen? Gør det ondt? Hvor lang tid tager det? Og er der nogen bivirkninger? Alt det og meget mere kan du få svar på her!

Nej, det gør ikke spor ondt. Hvis man får behandlet albuesmerter med shockwave kan det gøre ondt, det er når lydbølgerne f.eks. rammer de hårde knogler og det beskadigede væv. Men der er som bekendt ingen knogler i penis, så derfor gør det ikke ondt.

Ikke desto mindre kan det føles en anelse uvant at få behandlet sin penis med lydbølger. Derfor kan vores fysioterapeut skrue op og ned for styrken af bølgerne, så du ikke oplever ubehag ved behandlingen.

Efter en indledende samtale, begynder selve shockwave-behandlingen. Den foregår på en stor og behagelig briks. Du skal selvfølgelig have bukserne af, så fysioterapeuten kan komme til dine ædlere dele. Herefter behandles penis, toppen af pungen og mellemkødet. Behandlingen varer 20 minutter.

Det er som sagt ganske smertefrit – indrømmet, første gang kan det for mange mænd være lidt grænseoverskridende. Det kommer du heldigvis hurtigt over, når du er i professionelle hænder.

Shockwaves og lydbølger er højenergilydbølger. Siden 1980 har man med stor succes brugt dem til behandling af forskellige medicinske tilstande, som f.eks. nyresten.

I forhold til kirurgi er chokbølge-behandling en såkaldt non-invasiv behandlingsmulighed. Det betyder, at lydbølgerne bliver afsendt uden for kroppen og derfra bevæger de sig gennem din hud og ind i vævet.

Shockwave-behandling er blevet anvendt til behandling af rejsningsproblemer siden 2010 i Danmark. Her skyder behandleren lavintensive chokbølger på forskellige områder af penis. Behandlingen er enkel og kræver ikke bedøvelse, da den er fuldstændig smertefri.

* Mens det at få knust nyresten kan gøre ondt, er shockwave-behandling smertefri. Læs mere under ”Gør det ondt”.

Nej, før vi indleder behandlingen, tager vores fysioterapeut altid en grundig samtale med dig, for at få klarlagt omfanget og arten af dine rejsningsproblemer. Og om shockwave-behandling i det hele taget er den rette løsning i dit tilfælde.

Selve shockwave-behandlingen varer typisk 20 minutter. Dertil kommer en indledende snak og statussamtale, så alt i alt vil en session varer en lille halv time.

Svaret er ganske enkelt: Ingen.

HVIS DU VIL VIDE MERE

Læs mere om hvordan vi behandler med shockwave og se vores priser her

Fordele ved shockwave-behandling

  • Kan have positiv effekt på dit rejsningsproblem allerede efter få behandlinger
  • Ingen bivirkninger
  • Videnskabelig dokumenteret effekt
  • Du kan muligvis helt undgå medicinering og operation
Quote Hercules&Co Rejsningsproblemer og impotens

KUNDERNE SIGER

“Jeg har i en længere periode haft problemer med at gennemføre den intime time fuldt ud med min kone. Efter bare tre behandlinger med fokuseret shockwave-behandling oplevede både min kone og jeg, at det var blevet markant bedre, og vi kunne begge nyde det.”

– Michael 44 år


BLIV RINGET OP

og få en gratis og fortrolig snak med en specialist


Luk

Hercules&Co

Impotens Klinik

Hercules&Co

Impotens Klinik