Alt for mange mænd oplever rejsningsproblemer, og alt for få taler om det. Der er mere end et godt sexliv på spil. Potensproblemet rammer dig nemlig ikke blot mellem benene. Det rammer lige så hårdt i hjernen og i hjertet. Det går udover selvværdet. Energien daler, du føler dig slatten både fysisk og mentalt. I og uden for soveværelset.

Tryk på knappen nedenfor. Udfyld formularen og bliv ringet op af en specialist.

Ofte skyldes impotens og rejsningsproblemer nedsat blodtilførsel til penis. Det kan også skyldes Peyronies – også i folkemunde kaldet “en krummerik”.

Smertefri lydbølger kan løsne op for problemerne, og på den måde giver behandling med fokuseret shockwave (ESWT) nyt liv til blodårerne. Ved behandlingen stimulerer lydbølgerne skabelsen af nye blodkar i svulmelegemerne. Det giver en øget blodgennemstrømning i penis og vil ofte genskabe evnen til at få rejsning. Og det bedste af det hele er, at der ingen bivirkninger er.

Tryk på knappen nedenfor og book tid direkte i klinikkens kalender.

Fordele ved behandling med fokuseret shockwave

  • Kan have positiv effekt på dit rejsningsproblem eller Peyronies (i folkemunde “en krummerik”) allerede efter få behandlinger
  • Ingen bivirkninger
  • Videnskabelig dokumenteret effekt
  • Du kan muligvis helt undgå medicinering og operation

HVEM ER VI

Hercules&Co er en klinik, hvor mænd med impotens bliver mødt helhedsorienteret. For piller er ikke den eneste løsning på rejsningsproblemer. Vi arbejder med fokuseret shockwave-behandling af impotens i København. Det er en effektiv og mere naturlig måde at løse potensproblemer på, og der er ingen bivirkninger. Hos os bliver din situation afklaret, og vi finder frem til årsagen bag dine rejsningsproblemer.

Tryk på knappen nedenfor og læs ejer Per Andersens personlige historie med impotens og egne erfaringer med behandlingen heraf.

Du kan også følge med i de mange fortællinger vi deler fra det virkelige liv eller andre vigtige opslag om rejsningsproblemer på facebook eller instagram.

Quote Hercules&Co Rejsningsproblemer og impotens

KUNDERNE SIGER

“Lige en hilsen fra os i Køge.
Først vil jeg inderligt ønske, at du ikke er ramt af coronavirussen. Dernæst vil jeg blot fortælle dig, at din behandling stadig virker – helt spontant. Jeg må sige, at jeg er virkelig lykkelig for behandlingen. Den har ændret rigtig mange ting.”

– Jan 64 år

NYTTIG VIDEN

Rejsningsproblemer og historien bag

Vi tilbyder effektiv og diskret behandling med fokuseret shockwave af impotens og Peyronies (krummerik) i København. For piller er ikke den eneste løsning på rejsningsproblemer.

Behandlinger og priser

Vi tilbyder først og fremmest behandling med fokuseret shockwave til mænd med rejsningsproblemer og Peyronies (krummerik). Et effektivt alternativ til piller og medicinsk symptombehandling.

FAQ

Hvordan foregår behandlingen?
Gør det ondt?
Hvor lang tid tager det?
Er der bivirkninger?

Alt det og meget mere kan du få svar på her!

TRYK HER OG UDFYLD FORMULAREN

Bliv ringet op og få en gratis og fortrolig snak med en specialist.

Luk