Rejsningsproblemer gratis telefonrådgivning

Erektionsproblemer? Lukket inde med kæresten? Lokal klinik giver gratis hjælp

Nu kan du få gratis telefonhjælp til at løse rejsningsproblemer.

Mange er i øjeblikket hjemme uden at kunne gå på arbejde. Og uden at se venner og familie. Til gengæld giver de ekstra timer hjemme tid til at tænke over tilværelsen og tid til at gøre noget ved de ting, vi normalt ikke gør noget ved.

”Rejsningsproblemer er helt normale. Faktisk kommer stort set alle mænd på et tidspunkt i deres liv til at opleve det. Og lige i øjeblikket er der tid til at gøre noget ved det. Derfor tilbyder jeg gratis telefonrådgivning til alle”, fortæller Per Andersen.

Han er indehaver af Hercules&Co – en klinik på Østerbro, der behandler både rejsningsproblemer og impotens.


BLIV RINGET OP
og få en gratis og fortrolig snak med en specialist


I øjeblikket er klinikken lukket ned ligesom alle andre i landet er det, men problemerne løser ikke sig selv.

”Det er en tid, hvor vi skal passe på hinanden. Og jeg vil gerne hjælpe der, hvor jeg kan. Lige nu har jeg ekstra god tid til at rådgive. Og så er det bare med at gøre det”, fortæller Per Andersen.

Der er gratis telefonrådgivning til at løse rejsningsproblemer alle mandage, onsdage og fredage, mens klinikken er lukket ned som følge af Corona.

Du kan booke en tid til gratis telefonrådgivning ved inden at ringe til 30124664. Du kan booke din gratis tid alle hverdage mellem 8 og 17.

FAKTA:
Hver anden mand over 40 år har rejsningsproblemer. Og helt op til 98 procent prøver i større eller mindre omfang at opleve rejsningsproblemer.

Rejsningsproblemer kan skyldes flere ting, og der kan ligge både fysiske og psykiske årsager bag problemet. Åreforkalkning, diabetes, forhøjet blodtryk og hormonelle forandringer som for lavt testosteron er typiske fysiske årsager, mens psykiske som knas i parforholdet, stress, lavt selvværd og depression også kan være årsager.

For yderligere information eller billedmateriale, kontakt venligst:

Anders Reinholdt Jonssen på anders@bulldogpr.dk eller 28877550

Luk

Hercules&Co

Impotens Klinik

Hercules&Co

Impotens Klinik